Най-обсъжданата холивудска двойка продължава да е в устата и пръстите на журналистите.

Миналата седмица People съобщиха, че Робърт Патинсън се е изнесъл от общия му дом с Кристен, веднага след като избухна скандала с изневярата й. 

Тази пък стана ясно, че и Кристен е напуснала жилището им в Лос Анджелис, помолена от половинката си. 

Източник твърди, че двамата изобщо не си говорят след извинението й пред медиите. Много от близките на Робърт смятат, че връзката им няма да се възстанови от изневярата й, а списанията вече го съветват с коя звезда да замени актрисата. 

Сред предложенията виждаме дъщерята на Фил Колинс, Лили Колинс, която видяхме в "Огледалце, огледалце", певицата Кейти Пери и актрисата Ема Уотсън

Междувременно се появиха и слухове, че аферата на Кристен и режисьора Рупърт Сандърс не е била само мигновено изживяване, а е започнала още в средата на снимките на "Снежанка и ловецът" и е продължила по време на постпродукцията, пише People. 

Никой от засегнатите обаче все още не е коментирал тези предположения. 

Най-интересното е, че Робстен трябва да се появи заедно, за да връчи награда, по време на наградите на MTV за видео клипове на 6 септември. 

В момента те се опитват някак да разделят общото им куче Беър, което осиновили заедно от приют преди време. Двамата имат и котка, но тя остава при Кристен, защото се е сдобила с нея, преди връзката си с Робърт.