Докато Риана утешава Кейти след раздялата й, Вихра намира опора у Алисия.

След като съпругът на Кейти Пери - Ръсел Бранд, официално обяви, че е подал молба за развод, певицата била приютена от най-близката си приятелка Риана да изплаче мъката си. 

Когато краят на 14-месечния брак стана публично достояние, барбадоската предложила на Пери да дойде при нея в родния й дом, където да се успокои, пише hotnews.bg.  

Според последната информация Ръсел Бранд подал молба за развод след като вижданията му за общото им бъдеще с Кейти били коренно различни от нейните. 

Основната причина да сложи край на брака им, британецът посочил с желанието си да има деца, докато певицата изобщо нямала намерение скоро да става майка. Тя продължавала да купонясва и да се държи така сякаш все още е сама, което също много изнервяло актьора. 

В същото време родната телевизионна звезда Вихра също потърси популярна приятелка, за да излее любовните си мъки. Сходната съдба на попфолк певицата Алисия с тази на изоставената от Иван Христов Вихра ги направи първи дружки. Двете медийни звезди непрекъснато могат да бъдат засечени заедно. 

Приятелството им датира още от раздялата на Алисия и Валери Божинов, причинена от връзката му с Николета Лозанова. Откакто обаче и Вихра бе изоставена от съпруга си, заради Ирина Сарачинова, Алисия активно подкрепя новата си приятелка.

За разлика от Вихра обаче, която все още не е забелязвана с нова любов, Алисия е щастливо влюбена във футболиста на годината Ники Михайлов.