Участниците в приключенското риалити, сред които са и 10 знаменитости, ще трябва да съжителстват с домашните животни като част от многобройните изпитания при престоя в Базата.

Рибите в езерцето, кокошките около кладенеца и двете прасенца в двора са първите, нанесли се в Базата, която 19-те авантюристи ще обитават в продължение на три месеца.

В края на миналата седмица станаха известни поредната порция ВИП участници, а утре сутринта, часове преди старта по Тв7, на летище София каца и американската гост-звезда Денис Родман.

"Лошото момче" на NBA беше у нас и миналата пролет, когато трябваше да участва в баскетболно шоу в "Арена Армеец".

Виж още: Денис Родман "беден и болен"

В Базата, неколкократно по-голяма от Къщата на "ВИП брадър", той ще съжителства с родни знаменитости: рапърът 100 Кила, плеймейтката Николета Лозанова, актьорът от "Под прикритие" Кирил Ефремов, някогашната футболна звезда Божидар Искренов-Гибона, "Мис България 1995" Жени Калканджиева, певците Азис, Рут Колева, Емануела и Деян Неделчев-Икебаната.

Виж още: Деян Неделчев сред звездите в "Къртицата"

Сред изискванията на участниците са фитнес зала, собствен гардероб, международни разговори, специални хранителни продукти, музикални инструменти, но предстои да видим дали нуждите им ще бъдат удовлетворени.

Видео: 100 Kila feat. DJ Diamondz - Аз съм 6 (нецензурирано)

"Къртицата" започва по Тв7 от 26 март и ще се излъчва от понеделник до събота в 20 ч.

Бъдещите съквартиранти вече са в пълна изолация от останалия свят, обявиха от шоуто в началото на седмицата.

Николета Лозанова беше "отвлечена" от "Къртицата" ден преди старта, докато пиела кафе с приятелки в столично заведение. "Но, моля ви, позволете поне да си взема якето", казала стъписаната плеймейтка - и била отведена до Базата в луксозен черен автомобил