Още трима ще напуснат Къщата преди финала на 17 ноември; номинирани за изгонване в понеделник са Люси Дяковска, Къци Вапцаров и Орлин Павлов

Победителят ще стане известен другата събота - или в ранните часове на неделя. Десет дни преди развръзката в Къщата останаха Фънки, Никол, Орлин, Къци, Багата, Златка, Люси, Камелия - плюс тризначките Вяра, Надежда и Любов, които обаче са в ролята на наблюдатели.

Най-малки шансове сред зрителите има половинката на Люси Дяковска, която е единственият "обикновен" съквартирант в тазгодишния ВИП сезон.

Двете влюбени жени открито интимничат пред камерите, но по волята на напусналата шоуто Мариана Попова се изправиха една срещу друга като капитани на отборите в играта за номинации.

След специалното издание на тв викторината "Аз обичам България" Люси отива на елиминации като водач на изгубилия тим, а Камелия, чийто отбор спечели, стана глава на Къщата и номинира за изгонване Орлин.

Третият кандидат за изгонване се определя от гласовете на всички випове. Това бяха последните номинации "очи в очи" и почти всички от съквартирантите посочиха Къци.

Следващия понеделник, 12 ноември, Къщата ще напусне един от номинираните тази вечер. На 14 ноември, сряда, от шоуто ще си тръгнат още двама. Останалите петима ще се борят за победата на финала в събота, 17 ноември. 

Те ще си тръгнат - два месеца след старта на ВИП сезона, - но тризначките остават в Къщата, за да посрещнат новите знаменитости, участници в миналите пет издания на "Биг брадър", за специалния сезон Big Brother: All-Stars. Някои от тях се събраха отново още през лятото, за да заснемат рекламата на новия двоен сезон.