Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун с нов съвместен филм?

Макар и в предпенсионна възраст, Арнолд Шварценегер (64) и Силвестър Сталоун (65) продължават съвместната си работа във филмови екшъни.

След като снимаха у нас "Непобедимите-2" (The Expendables 2), събрал куп ветерани от екшън жанра, тяхна снимка в болнични легла се появи в Туитър-профила на Арнолд, който твърди, че двамата се озовали рамо до рамо в хирургията след идентични контузии.

Заради стърчащата от шията на Слай спринцовка някои медии заподозряха просто пиар акция, тъй като бившият губернатор на Калифорния не пропуска да се похвали, че им предстои още един филм заедно, озаглавен The Tomb (in Louisiana).

Според предварителната информация двамата някогашни конкуренти ще играят съкилийници, които се опитват да избягат от високотехнологичен затвор, чийто проектант е персонажът на Сталоун, озовал се зад решетките.

Шварценегер междувременно навлезе в света на уестърните с ролята на шериф в The Last Stand, а покрай големия студ се сетихме и за друго негово превъплъщение - като Мистър Фрийз в злополучния "Батман и Робин" (1997)...

Разгледай и фотоалбума от техните снимки в България плюс още холивудски звезди, работили у нас.