Робърт Патинсън си събра багажа и се изнесе.

Всички очакваха реакцията на Робърт на новината за изневярата, след като вчера Кристен Стюарт и Рупърт Сандърс си признаха и официално се извиниха за аферата си. 

Ето какво отговори и Робърт според сп. GQ:

Какво е това? Кристен ми е изневерила? Сериозно? Човече. О, Боже! Човече. О Боже, човече, о боже, човече. Чувствам се толкова... 

Тя изглеждаше толкова щастлива. Освен когато се цупеше и отказваше да говори, което, предполагам, се случваше често. Дали е заради мен? Искам само да... Чувствам се толкова... Какво е чувството, когато някой е честен с теб и след това изведнъж се окаже, че не е? Чувствам се предаден. 

Не мога да го понеса точно сега. 

Помня, когато я видях за първи път. Казах: "Здравей, аз съм Роб." И тя отвърна "Хммм." И аз казах "Йеее." А тя продължи с "Хммм", на което вече отговорих с "Хммм". И тя каза "Йеее." Такава връзка не се получава всеки ден. И когато разбрах, че е излязла и ми е изневерила с Уолт Дисни... Не знам как да реагирам на това, освен да...

Имам страхотни фенове. 

Не знаем дали изявлението е истинско или формулировка на списанието - това, което обаче много източници потвърдиха, е, че Робърт си е събрал багажа и се е изнесъл от общото им жилище в Лос Анджелис. Описват го още като "ядосан и с разбито сърце". Мнозина прогнозират, че двойката няма да се възстанови от тази криза.