Или поне какво търсят в порно сайтовете

Един от въпросите, които мъчат мъжете още от времето, когато започнат да съзряват полово, е от какво се възбуждат жените. За разликите между двата пола се е изписало толкова много, както и за злощастните опити на мъжете да разберат нежния пол. Досега знаем само за 1 мъж, който сигурно е надникнал в женския ум и това е Мел Гибсън в онази комедия с Хелън Хънт. 

Но ако има някой, който действително може да каже какво точно възбужда жените, то това са порносайтовете. Два от най-големите сайтове за възрастни RedTube и PornHub публикуваха данни за това какви са предпочитанията на дамите по отношение на клиповете.

Най-често търсени от жени в сайтовете са лесбийските клипове. Следват клиповете с тройки, а на трето - женската якулация. В челната петица влизат още търсенията за чернокожи и анимационните клипове.

Спрямо миналата година сред жените най-много се е повишило търсенето на секс клипове на известни личности - + 1028%. На второ място по ръст на търсенията от жени са клиповете с реални масажи (с щастлив край) - +1014%. 

Виж още: 5 секс особености на американците, които ни карат да ги мислим за луди

Най-популярната сред представителките на нежния пол актриса във филми за възрастни е... Ким Кардашиан. Тя може и да няма опит в розовата индустрия, но въпреки това няколкото изтекли нейни клипове, както и различните еротични фотосесии (аматьорски и професионални) очевидно я правят изключително популярна. 
 

Източник: "Плейбой"