Сайт за изневери си купи собствен остров, на който да покровителства любовните афери

Ако за някои изневерите са въпрос на морал, за други са доста доходен бизнес. Бизнес, който може да ти купи цял остров. Сайтът за запознанства IllicitEncounters.com си закупи собствен остров, който гарантира неприкосновеността на личния живот на тези, решили да изневерят на половинката си. 

Сайтът твърди, че разполага с база от потребители, достигаща над 1 млн. души само във Великобритания. Всичко това е довело до печалби, достатъчни да се купи малък остров.

Той се намира на 160 км от Портсмут, на южния бряг на Англия. Той е осеян с апартаменти, които предлагат  спалня, трапезария и джакузи. 

Клиентите на агенцията ще бъдат превозвани до него с хеликоптер - в опит да се гарантира, че никъде няма да се срещнат с любовника или любовницата си, освен на острова. 

Виж още: Любопитни факти за изневярата

Така се премахва и вероятността законната половинка да се усъмни в нещо, след като намери следи от билети за влакове и автобуси или забележи големия скок в километража на автомобила. 

Компанията планира дори да слага превръзка на очите на клиентите си, така че местоположението на острова да остане в тайна. Ще се сключват и споразумения за конфиденциалност. 

"Всичко, което трябва да направите, е да се измъкнети за "бизнес пътуване", а останалата част оставете на нас. Това, което се случва на острова, остава на острова", коментира говорителят на IllicitEncounters Кристиян Грант.

Виж още: 10-те държави, където изневерите са най-чести

Източник: International Business Times UK‎