Толгахан Сайъшман намира жената до себе си - актрисата Селен Сойдер, на снимачната площадка на "Сезони на любовта", по "Диема фемили" от 29 април, всяка делнична вечер от 22 ч., с повторения в пет следобед

Едно от лошите момчета на турското кино, Толгахан Сайъшман е преживял трудни времена, взимал е неправилни решения за живота си, но в крайна сметка и си е взел поука от всички направени грешки и понастоящем е сред най-големите тв звезди в южната ни съседка.

Като известните си колеги Къванч Татлъту ("Перла" и "Забраненият плод"), Кенан Имзиралъоглу ("Езел") и Бурак Хаккъ ("Мелодия на сърцето"), преди да стане актьор, той има успешна кариера на модел, като първо печели конкурс за красота в Турция, а след това и световна титла.

Толгахан сам признава, че не е лесен характер, ревнив е и държи да изразява мнението си дори за това как се облича любимата му - което според него е основната причина досега да е ерген. 

Че има труден характер показват и отношенията му с колегите - в края на миналата година спор с Хатидже Аслан на снимачната площадка на "Сезони на любовта" прераства във физическа разправа, която накарала по-възрастната му екранна партньорка да се оплаче на продуцента.

Любимата жена на Сайъшман - Селен, обаче не му отстъпва по нрав. Наскоро, след като не харесала дрехите, с които трябвало да снима поредния епизод, актрисата се скарала със стилистката и дори си позволила да й посегне. 

Все пак актьорът не смята, че красотата е най-важното нещо в отношенията - той например държи на честността и иска да заема важно място в живота на любимата си.

Ролята му в "Сезони на любовта" е на единствен син в консервативно анадолско семейство - богатата фамилия Илгаз. Неговият герой е отчасти негова противоположност - следва строго традициите в семейството, способен е на всичко, за да запази мира и хармонията.

Между двамата обаче има и прилика - те са красиви и успели мъже, за които в живота, включително в любовта, няма невъзможни неща.