Рекламната кампания на ароматите Dolce & Gabbana Light Blue се завръща с италианския модел Бианка Балти в ролята на класическа средиземноморска красавица.

Балти повежда нов, спиращ дъха сюжет на рекламата в третия епизод на кампанията на Light Blue, история превърнала се в култова след дебюта си през 2007 г. 

Със своите чувствени устни, котешки очи и красиви извивки, Балти е съвършен израз на традиционната италианска красавица. Поемайки инициативата в играта на прелъстяване, тя е неустоима за своя любовник – Дейвид Ганди. Нейната самоувереност и дълбоки сини очи са перфектното предизвикателство за Ганди, чийто герой е прословутия предводител на страстта в предишните кампании на Light Blue. 

Бианка е участвала в много кампании на Dolce & Gabbana, но двамата с Дейвид дават нова, спокойна енергия на Light Blue. Заедно, техните очи отговарят на цвета на водата – това красиво, безкрайно синьо, което представлява Средиземноморието, обграждащо Капри. Гледаш ги и мечтаеш да се гмурнеш дълбоко в освежаващата морска вода и да усетиш слънцето върху кожата си, да се почувстваш напълно свободен, спокоен и в мир със себе си - казват Доменико Долче и Стефано Габана

Отново режисирана от Марио Тестино, иконографията на рекламата притежава ретро излъчване с визията на Балти, облечена в бял бански костюм. Бикините с висока талия и сутиенът тип "бриджитка" напомнят за бляскавото минало на Капри като любима средиземноморска дестинация. 

Считана за една от водещите модели-музи на модната къща, Балти участва в рекламни кампании на Dolce & Gabbana и за изящни бижута, очила и колекции облекла.

Бианка ще видим за Dolce & Gabbana Light Blue ще видим официално през юни.

Виж я и в кампанията им пролет-лято 2013: