Откакто Нина Добрев се изстреля на върха на славата, феновете на родената в България актриса се интересуват от всяка подробност около нея - от връзката й с Иън Самърхолдър през тайната на красивата й фигура до модните й предпочитания

В интервю за "Ай Вилидж" Нина задоволява любопитството на феновете по някои от тези теми. Не, не казва нищо за Иън, но пък разкрива любимите си дизайнери, какво обича да си похапва и как гледа на работата си.

"Искам да нося Версаче, Кaлвин Клайн и Шанел", казва Нина и добавя, че смята Ема Уотсън и Ема Стоун за най-стилните дами сред колежките й, пише hotnews.bg.

Актрисата споделя, че се старае да се храни здравословно и е запален фен на йогата, но признава, че не може да устои на хубав бургер. "О, обичам бургерите. Обожавам ги! Обичам да си купувам голям, сочен бургер с домати, маруля, горчица и кетчуп, сос барбекю и тартар. Всичко това на едно място".

В интервюто за американското издание Нина говори и за работата си. По-рано тази година Нина разкри, че дълго се е борила с чувствата към колегата си Иън Самърхолдър, защото искала да бъде професионалист и да не смесва личния си живот с професионалния. 

Сега актрисата отново говори за стремежа си да бъде професионалист и да изпипва всичко в работата си, но казва, че се старае и да си взима почивка. "Може да се каже, че съм перфекционист. Това несъмнено се отразява и на професионалния ми живот. Искам нещата винаги да се получават по възможно най-добрия начин. Но понякога трябва да се спирам и да си давам почивка. Все пак има и други съществени неща."