"Влюбих се в две момчета в България, но за жалост не мога да ги взема у дома. Искам да избягам с тях, но не мога", написа актрисата Нина Добрев в Twitter.

И ако вече сте си помислили, че звездата е хвърлила око на някой роден мачо, то грешите, тъй като нейните възлюбени се оказват две малки котенца, които е намерила из софийските улици.

Преди дни се разбра, че Нина Добрев е в София за кратка ваканция при родните си баба и дядо. Звездата от "Дневниците на вампира", която в момента е отседнала при роднините си, се е заела и с отговорната задача да намери дом на малките котета, преди да се върне обратно в САЩ, пише actualno.com.

"Кой ще бъде щастливецът, който ще ги отведе у дома? [email protected]”, пише още красавицата, създала специален имейл за всички кандидат-осиновители.

От страницата на Нина си личи, че звездата си изкарва чудесно в България. Тя дори се хвали, че готви заедно с баба си, която прави най-вкусните гозби на света (в това не се и съмняваме) и се зарича да отнесе рецептите и в Атланта.