... може да бъде вашият iRobot

Ще си кажете "аз съм най-добрият приятел на моя любимец", но ще сгрешите. Вие сте неговият Човек, неговото семейство, източник на храна, грижа и любов, вие носите отговорност за него, вие сте много повече от другар.

Обичате да се прибирате у дома, а той или тя да ви посреща, да подскача радостно около вас, да се гали, да ви гледа сърдито, защото закъснявате с половин час, да ви показва празната купичка и шкафа с лакомствата. Приятно ви е да излезете с кучето в парка за дълга разходка и проветряване на съзнанието или да релаксирате с мъркащата котка в скута.

Но всички собственици на косматковци знаем, че зад привидната идилия всеки ден е битка - тежка, понякога дори неравностойна. Ползвате всички налични оръжия - гребени, четки, метли, мопове и тонове търпение. Търсите специализирани храни и шампоани. Но често оставате безпомощни срещу врага, защото това е битката с падащата козина... навсякъде!

Виж още: Когато чисти той

И преди да се предадете и да се примирите със ситуацията, iRobot.bg имат предложение за вас - вземете за дома си прахосмукачка, подочистачка или миещ робот.

iRobot Roomba чисти космите дори от килими и мокети, под шкафове и дивани - и се грижи всекидневно за чистотата на всички видове настилки. iRobot Scooba или Braava пък се справят с лекота с петната от кални лапи след щастливо тичане навън.

Виж още: Кой дебне под леглото на детето?

Роботът ще ви отмени в домакинската работа, защото ще я върши вместо вас дори когато не сте вкъщи. Благодарение на него ще бъдете по-спокойни, по-усмихнати и по-щастливи. Ще разполагате със свободно време, което да посветите на животното. А то с удоволствие ще се възползва от тази възможност.

Именно роботът е най-добрият приятел на вашия домашен любимец, защото го свързва много повече с вас!

Виж още: Тихата сила в дома ви