Колко от тях обаче ще продължат да следят новия сериал довечера?

От Би Ти Ви отчетоха силен старт за премиерния епизод на "Къде е Маги?" - средно 1 074 000 души, или 45,26% от аудиторията по данни на ГАРБ.

Маги от заглавието се играе от 19-годишната Евелин Костова, която тепърва ще учи актьорско майсторство в НАТФИЗ, макар да има опит от театър "Мускетарите" към Общинския детски комплекс в Перник, където тази година е завършила Професионалната гимназия по икономика.

Макар и обявена за издирване, героинята й Маги Табакова има страница във "Фейсбук", където се очаква да разкрива на зрителите както своите чувства, така и грижливо пазените тайни на своето голямо семейство.

Междувременно, освен Георги Стайков (трилогията "Милениум", "Мисия Лондон", "Тилт", сериала "Под прикритие") и София Кузева-Чернева като нейни родители, в сериала участва още един актьор от филма "Вчера" - Христо Шопов.

Христо Шопов, София Кузева-Чернева и Георги Стайков - 25 години, след като играха Иван, Дана и Ростислав във филма на Иван Андонов "Вчера" (1988)

Като гост-звезда той влиза в ролята на 52-годишния психолог Румен Алексиев, завършил в чужбина, но завърнал се да практикува у нас заради идеалистичното желание да помага за развитието на професията в родината си.

Задачата му е да помага  трима от главните герои да се преборят с личните си страхове и с огромното страдание, което животът им поднася.

Подобно на колегите си от "Вчера", Христо Шопов, син на големия наш актьор Наум Шопов, също работи зад граница, а един от най-големите му международни успехи е участието в "Страсти Христови" на Мел Гибсън, където играе Пилат Понтийски.

Сред скорошните му изяви в БГ киното са нашумелите "HDSP: Лов на дребни хищници" и Love.net, които "Кино Нова" излъчва от 21 ч. съответно в петък, 21 септември, и неделя, 23 септември.