Зуека и Рачков се лишиха от косата си в името на шоуто, но това не е задължително за постигане на правдоподобност

Маги Халваджиян лично анонсира изпълнението им в ролите на "Райт сед фред", след като предишната седмица самият той даде старт на новото си предаване "Като две капки вода", трансформиран във фронтмена на група "Сигнал" Данчо Караджов.

За разлика от Зуека и Рачков продуцентът (и член на журито), чиято дълга коса е вдъхновена от филма мюзикъл "Коса", разчиташе изцяло на гримьорите.

В интервю пред в. "Анонс" той заявява, че ако го видим с къса коса, това може да означава само две неща: или е оплешивял, или е изгубил свободата си.

"Винаги съм смятал, че дългата коса е символ на свободата. Спомням си, че когато влизах в казармата, ме подстригаха и това много ме пречупи. Станах като всички около мен, а аз никога не съм искал да бъда като другите", коментира Маги на въпроса "Докога ще те гледаме с тази дълга коса?" - и обещава никога да не се превърне в човек с костюм и вратовръзка, въпреки че понякога му се налагало.

Маги Халваджиян (вдясно) в костюм, но без вратовръзка, с колегите си от журито на "Като две капки вода" Любен Дилов-син и Хилда Казасян