Актьорът ще играе бащата на Миро и Слав в третия сезон на сериала, който тръгва тази есен по Би Ти Ви - и се очаква да даде отговори на множество въпроси

Съдбата на героите в "Седем часа разлика" поема в неочаквана посока след разтърсващите обрати във втория сезон, разкриха в аванс от Би Ти Ви.

Първият въпрос, който зрителите си задават, е дали Милото (Калин Сърменов) ще повярва на дългогодишната си приятелка Таня Стоева (Ваня Цветкова), че техният ментор Коцев (Максим Генчев) се е опитвал да ги скара, или ще вземе страната на треньора.

Другата неизвестна е какво ще се случи със съдийката, след като беше несправедливо обвинена в убийството на Лука Карлов (Илия Раев) и ще понесе ли наказание виновникът за нещастието на няколко семейства - Коцев.

Дали любовната история на прокурора Иванов (Симеон Лютаков) с Таня ще има продължение, след като той лично я арестува по обвинение в убийството на бившия генерал от ДС - или отношенията между двамата ще претърпят необратим разрив?

В Ню Йорк пък след изчезването на Боян Стоев (Малин Кръстев) Цвета (Линда Русева) е отчаяна. Распутин (Юрий Ангелов) ще разбули много от своите тайни и скрити намерения, а Нина Роси (Александра Раева) ще съзре златна възможност в тези разкрития. Дали обаче планът й ще проработи?

Малин Кръстев и Юрий Ангелов бяха конкуренти в номинациите за актьорските награди "Икар 2012"

Междувременно в София, след като Мая Стоева (Боряна Братоева) видя върху китката на Слав (Димо Алексиев) татуировка, която й напомни за нейните нападатели, синът на Милото Роки (Тони Минасян) се впуска в разплитане на мистерията около символите.

Дали близнакът на убития Миро е участвал в нападението - или става дума за съвпадение? Разследването ще отведе Роки и прокурора Иванов до неподозирани разкрития, а намесата на нови герои ще разтърси съдбите на мнозина.

Един от тях ще бъде бащата на Миро и Слав, в когото се превъплъщава ветеранът Любен Чаталов (журирал наскоро актьорското риалити по Тв 7 Star Machine).