Във все по-развиващия се дигитален свят една лондонска фирма запълва пункнатината между печатните и дигиталните публикации.

Little Printer (Малкият Принтер) е изобретение на дизайнерския колектив BERG, което улавя обновления в популярни социални мрежи и дигитално съдържание от смартфони.

Подобно на платформите за четене на RSS емисии, приложението и устройството Little Printer позволяват на потребителя да се абонира за разнообразни полета, източници, публикации и обновления на статуси, които след това могат да бъдат принтирани директно в "мини вестник". 

"Малкият принтер" на BERG бе представен заедно с BERG Cloud, безжична технология, която свързва Little Printer с броудбанд рутер, който пък му позволява да се свърже със смартфон без кабел. 

Приложението Little Printer разполага с достатъчно изчистен и едновременно впечатляващ интерфейс, който да задоволи най-капризния вкус. 

Устройството и приложението трябва да излязат през 2012, като компанията обещава възможност за предварителна поръчка съвсем скоро.