Седмичен топ 5 най-продаваните продукти в Multirama: Номер 4 (20-26 февруари 2012)

Серията лаптопи “Inspiron N5110” е една от най-мощните разработени серии на Dell. Моделът предлага отлични параметри съчетани с много добра цена. В сравнение с предшественика си, Dell Inspiron N5110 може да се похвали с доста подобрения. 

По отношение на дизайна, голяма част от козметичните недостатъци на предишната серия са отстранени, а външният вид е подобрен със стилни и изчистени елементи. Основният цвят в който се предлага е така нареченият – “диамантено черно”, предлага се още в „огнено червено” и „пауново синьо”, както и ограничени дизайнерски серии с различни окраски. 

Клавиатурата също е променена с т.нар “island” или “chicklet” клавиатура, която предполага по-голямо разстояние между бутоните. Тъчпадът е достатъчно голям и набирането на текст е истинско удоволствие. 15.6-инчовият екран е с резолюция 1366х768 пиксела. Ъглите на наблюдения са много добри, а цветовете са наситени и ярки.

Разполага с отличен набор портове:
Видео портове - VGA, HDMI 1.4
Портове - eSATA , 2x USB 2.0, 2x USB 3.0
Card reader - 8-in-1 Card Reader
Високоговорители - Две вградени стерео колонки  
Аудио портове - жак за слушалки, жак за микрофон  
Камера мегапиксели - HD камера  
Kensington lock slot – система за заключване на лаптопа

Стандартно е оборудван с 6 клетъчна литиево-йонна батерия, която издържа между 3 -3.50 часа, според натоварването. Има и опция 9 клетъчна батерия, с която животът се удължава до над 7 часа. В заключение, можем да кажем, че Dell Inspiron N5110 е един чудесно балансиран лаптоп в съотношение цена-качество и възможности за мултимедийни приложения. Той ще се впише идеално, както за семейните ви нужди, така и за помощник в офиса.

Струва 1,299 лева от Multirama