Да, толкова е хубаво да има робот, който да ви отмени!

Почистването на дома ви разтоварва от натрупаното през деня напрежение? Обичате да стъпвате върху трохи, кал или разсипана сол? Космите от кучето и котката изобщо не ви впечатляват и не пречат на хармонията в света ви? Тогава тази статия не е за вас.

Ако обаче сте си отговорили с едно голямо "Не" на горните въпроси, сигурно мечтаете за някой, който да свърши досадната работа и да ви освободи от нея. Няма по-приятно нещо от това да се прибереш след тежък ден в чист и уютен дом, да се отдадеш на приятни и релаксиращи занимания, да отделиш време за любимите хора...

Да, толкова е хубаво да има кой да ви отмени.

Всъщност този някой наистина съществува и не е вашата любяща половинка. Това е Той - роботът, новият помощник на съвременното домакинство.  

Роботите все повече навлизат в живота ни. Те вършат тежката работа в производствените процеси. Те проверяват за опасности след бедствия и аварии. Дори спасяват човешки животи. Тогава защо да не могат и да ни отменят в домашните задължения?

Когато чисти Той, роботът почти не се нуждае от вашата помощ. Достатъчно умен и снабден с различни сензори, Той сканира подовите настилки в дома ви и ги почиства старателно.

 Най-добрата роботизирана прахосмукачка, създавана досега - новата Roomba 880

Можете да го настроите да работи, докато вие самите сте още в офиса. Можете да го включите и да излезете на разходка в парка с децата, на среща с приятели, на кино. Можете да сготвите вечеря, да четете книга или дори да спите, докато Той чисти. Изборът е ваш!

Scooba 450 - робот за миене на подови настилки

Често когато хората го видят, си казват "о, това е невъзможно", "тази малка кръгла джаджа няма да се справи с толкова голям хол" или дори "абсурд, не вярвам". Това обаче е iRobot и Той наистина знае какво прави, при това го прави добре.

Роботът подочистачка от най-висок клас - Braava 380, почиства твърдите подови настилки и достига до всеки ъгъл

Можете да изберете за дома си прахосмукачка или подочистачка, или миещ робот. Всичко зависи от индивидуалните ви нужди. Независимо дали е Roomba, Braava или Scooba, Той ще стане неразделна част от вашето семейство. Защото iRobot се справя отлично със задачите си. И най-важното - върши работата вместо вас!