За да бъдете винаги привлекателни за силния пол ви препоръчваме тези прости съвети

Научи се да контролираш емоциите си

Да, трудно е! Но има начин да изразиш това, което чувстваш по по-цивилизован начин. Никой не обича свадливите жени.

Бъди загадка

Като свръхинтересна книга, от която той може да чете само по няколко реда на ден. Никога не трябва да принадлежиш на един мъж на 100 %. Въздържай се от сълзливите есемеси и любовни излияния. В противен случай рискуваш той да те приеме за даденост. А всички знаем какво става тогава!

Не му показвай, че те е страх да не го загубиш

Страх – запомни тази дума. Тя е тази, която подсъзнателно или направо съзнателно провокира останалите да те манипулират и да злоупотребяват с теб. Можеш да покажеш на един мъж, че държиш на него и го обичаш, без да изглеждаш като уплашено кученце, което търси милувка.

Не се унижавай

Колкото и да си влюбена, колкото и да не можеш да живееш без този мъж, винаги на първо място уважавай себе си. Естествено на първо място прави разлика между уважение и безпочвена горделивост.

Не се съгласявай с всичко

Това е много грешна тактика и при двата пола. Ако си нямаш мнение и още по-лошото – ако не го отстояваш, интересът към теб моментално изчезва.

Не се дръж като негова майка

 Жените често го правят на подсъзнателно ниво или с цел да демонстрират загриженост. Не му повтаряй постоянно да се облече добре, защото навън е студено, или да си изяде зеленчуците, защото са полезни. Това поведение напомня ли ти на някого?

Виж още: Как да привлечете мъжкото внимание за 5 минути

Бъди крехка и женствена

Мъжете имат нужда да виждат, че могат да те закрилят, да се грижат за теб. Като розата в "Малкия принц". Знаем, че много жени веднага ще скочат срещу този съвет. Днес е сякаш модерно да си нахакана мадама, която презира мъжете и показва, че няма нужда от тях. 

Ако наистина се чувствате така по-добре изобщо не започвайте връзка. Защото или ще намериш начин да направиш любимия си смотан чехльо, или отношенията ви ще бъдат едно безкрайно ,"иди си – ела си". И в двата случая никой от вас няма да е щастлив.

Научи се първо да обичаш себе си и после искай някой да обича теб. Ясно, нали?

И не на последно място, ако търсиш принц, ти самата трябва да бъдеш принцеса. Винаги в изряден вид, с добре поддържан маникюр, с хубава прическа, стилни дрехи.. Не се подвеждай по иначе удобното ,"Той си ме харесва всякак". Помнете , че мъжете първо обичат с очите си.

Виж още: Сексът с повече от 20 жени предпазвал мъжете от рак на простатата

Източник: ejednevnik.com