Много госпожици напълно съзнателно се съгласяват на интимни преживявания за една нощ, дори и с непознат

Масово се смята, че мъжете са специалистите в еднократните забивки и преживяванията за една нощ. Оказва се обаче, че нещата всъщност изглеждат по-различно.

Екип на водещи немски учени е установил, че жените имат същото желание за случаен секс, както и мъжете. Резултатите от изследването разсейват преобладаващото мнение за моногамния характер на нежния пол. В хода на експеримента психолозите се опитали да изчислят склонността на жените "неочаквано" да правят любов.

Когато става дума за интимност с непознати, в повечето случаи жените не поемат риск с прибързани действия, което не може да се каже за срещуположния пол. Обширни изследвания, проведени през 1989 г. показват, че подобни поведенчески характеристики зависят от психическото състояние на хората.

Виж още: Три здравословни ползи от спането без пижама

Основната задача на учените е потвърждение или опровержение на сега съществуващите хипотези. По-специално, експерти от Университета "Йоханес Гутенберг" в Майнц, успели да създадат интересен модел.

Оказва се, че много от момичетата умишлено се съгласявате на случаен секс, дори когато става въпрос за напълно непознат.

Според психолози единственото, от което се нуждаят жените в такъв момент, е мъжът да заинтригува интереса им с нещо.

Какво още имат да ви кажат Nie-Jenite.bg

Източник: Nie-jenite.bg