След като дъщеря му Мика участва в "Стъклен дом", сега е ред и на Камата да влезе в популярен български сериал

Тази сряда Би Ти Ви излъчва финала на сезон 4 от "Столичани в повече", но снимките на следващите епизоди от най-гледания БГ сериал продължават.

Сред гост-актьорите предстои да видим и футболната легенда Христо Стоичков. Той ще влезе в ролята на обикновен човек, който обаче ще се окаже изключително важен фактор в живота на отец Григорий (Ненчо Илчев), защото знае нещо, което ще промени живота на попа...

Тази есен Стоичков е звезда и в документалния филм на Борислав Колев, който проследява най-важните моменти от живота и бляскавата му кариера на футболния терен. Лентата се разпространява в кината, а преди няколко дни спечели приз за дебют в документалното кино на фестивала "Златен ритон" в Пловдив.

Междувременно в "Столичани в повече" продължава участието на Добрин Векилов-Дони, който играе свой конкурент - певеца Тони. Оказва се, че именно той е станал притежател на автомобила на Тодор Живков, който Спас (Руслан Мъйнов) и отец Григорий издирват. Двамата съучастници успяват да отмъкнат "Чайка"-та под носа му...

Предстои и първата копка край езерото в Извор. Какви изненади ще се случат на събитието и какво ще стане със злополучната снимка на Доминик и Мария - тв зрителите ще видят тази сряда от 21 ч. по Би Ти Ви.

Доминик (Иван Радоев) има коварен план и успява да се намърда в леглото на Мария (Виолета Марковска)