Дженифър Анистън, току-що обявена за любима комедийна актриса в САЩ, показа още един от талантите си

Джен се появи с гръм и трясък в шоуто на Джими Кимъл и грабна ножицата, за да подстриже водещия, както е правила навремето прически на баща си.

Тя е дъщеря на актьора от гръцки произход Джон Анистън, който играе в най-продължителния сапунен сериал - Days Of Our Lives (Дните на нашия живот).

Кимъл, известен с комедийните си изяви, изглеждаше видимо притеснен на стола си, очевидно защото не искаше актрисата да скъси косата му повече от необходимото.

Самата Джен също бе изнервена, тъй като, по собственото й признание, не е хващала ножица с такава цел от трийсетина година.

Когато подстригвала приятели и членове на семейството си, била все още ученичка, а баща й я насърчавал, защото смятал, че я чака кариера на коафьор, сподели тя.

Преди да я видят в ролята на фризьорка, зрителите на токшоуто си припомниха майтапчийската реклама на минерална вода, в която Джими Кимъл играе нейния пораснал син.

Дженифър Анистън навършва 44 на 11 февруари. Преди година, когато получи своя звезда на Холивудската алея на славата, на церемонията я придружаваше баща й Джон, но присъстваше и бъдещият й съпруг Джъстин Теру.

Виж още: Гола над 40

Като първия гост в предаването на Кимъл за новата 2013-а актрисата влезе в студиото, понесла огромен чук, с който потроши бюрото му - за да разчисти всичко от старата година.

Водещият обаче обясни, че мебелите са били нови - както и часът на излъчване, с който вече конкурира Джей Лено и Дейвид Летърман.