Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл вдигнаха делнична сватба в стил "три дни яли, пили и се веселили"

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл вече са съпруг и съпруга. Новината дойде от южната област Пулия, наричана "италианската Калифорния", а сред гостите им били хип-хоп продуцентът Тимбаленд и комикът Анди Самбърг.

Страхотно е да си женен, сватбеното тържество беше прекрасно и беше чест да бъдем заобиколени от семействата ни и нашите приятели, се казва в изявление на новобрачната двойка.

Виж още: Правилата на Джъстин за щастлива връзка

Празненствата започнаха по-рано през седмицата, още в сряда, с вечерно парти край морето, съпътствано от фойерверки, разказват американските медии. На другия ден пък поканените дегустирали местни специалитети: вина, сирена, маслини.

Снимки от сватбата им в луксозния крайморски курорт Borgo Egnazia в градчето Фасано се очакват другата седмица в американското списание "Пийпъл".

Двамата са заедно от 2007 г. и след тримесечна раздяла миналата година се събраха отново. Могат да бъдат засечени заедно както по официални събития (като ежегодната модна изложба в музея "Метрополитън"), така и в интимна близост на баскетболни мачове на местния "Лейкърс" в Лос Анджелис.