Михаил Билалов и Владимир Пенев са сред звездните актьорски имена в предстоящия политически трилър "Четвърта власт"

Докато ги гледаме като бивши колеги и настоящи противници в новите епизоди на "Под прикритие", Владимир Пенев (Попов) и Михаил Билалов (Джаро) вече снимат друг сериал на БНТ - "Четвърта власт".

В сблъсъка между политици, тайни служби и медии ще гледаме Деян Донков ("Под прикритие") - като разследващ журналист, Христо Шопов (който имаше епизодична роля в "Къде е Маги?"), Атанас Атанасов ("Стъклен дом"), актьора от "Сфумато" и Народния театър "Иван Вазов" Христо Петков. 

Привлечен е и познатият от театъра и игралното кино Самуел Финци, който в момента е един от най-популярните актьори в Европа заради главната си роля в сериала Flemming на германската телевизия ZDF, съобщават от БНТ. Той играе и в наградения със "Златна роза 2012" филм на Емил Христов "Цветът на хамелеона".

Самуел Финци, който от години работи в Германия, на кинопремиера в Берлин, септември 2012

Сред дамите в актьорския състав са Снежина Петрова, Светлана Янчева и Ана Пападопулу, а своя дебют в главната женска роля прави Мила Парушева.

Режисьори са Стоян Радев и Димитър Коцев-Шошо ("Лора от сутрин до вечер"), оператори - Антон Бакарски и Владимир Михайлов. Изпълнителен продуцент на сериала е "Стоплайт" с продуцент Найо Тицин, която работи съвместно със "Софилм", реализирали у нас проекти на Люк Бесон и европейската телевизия АРТЕ.