Облечете дъщеря си като Господарката на злото!

Ако малката ви дъщеря харесва лошата орисница от "Спящата красавица", може да я облечете като Злодеида в марков тоалет на Стела Маккартни. Официалната колекция на британската дизайнерка съпътства новия игрален филм на "Дисни" - "Господарка на злото 3D", по кината у нас от 30 май.

Макар до Хелоуин да има още пет месеца, маскировката а ла Злодеида се оказа много популярна на световната премиера в Лос Анджелис, където  изпълнителката на заглавната роля Анджелина Джоли позира със свои миниверсии

Миниколекцията Maleficent на Stella McCartney Kids е за деца от 4- до 14-годишна възраст. Роклята "Злодеида" (95 евро) е изработена от тъмнолилав тюл и включва още шапка с рогата на героинята и крилца, които се закрепват на китките с гривни.

Останалите седем модела са: рокля "принцеса Аврора" (120 евро), тениска с фея (60 евро), памучен блузон с дракон (50 евро), по-плътен блузон с тролове (70 евро) и три чифта обувки (по 125 евро) - "драконови" маратонки и момичешки сандали с коркови подметки в две разцветки, черно и синьо. Търсете ги в StellaMcCartney.com или на DisneyStore.com.

Фотогалерия: Анджелина Джоли ни омагьосва като Злодеида

Като изпълнителен продуцент на "Господарка на злото" Анджелина Джоли имала повече от актьорско участие в новия филм на "Дисни" по приказката за Спящата красавица - включително решаваща дума за грима и костюмите на героинята си, която копира външността на анимационната Злодеида от 1959 г.