Wine Tasting Getaways - първата туристическа агенция в България, специализирана изцяло във винения туризъм

Виното е част от човешката история почти от самото ѝ начало. Векове наред хората са поливали както щастливите, така и тъжните си поводи с руйната течност. То до такава степен е влязло в усещането ни за живот, че религиите са го вкарали в мистичните си ритуали. И така до ден-днешен.

Отдавна виното не е просто напитка. За много хора то е удоволствие, етикет и цялостна култура - от приготвянето до дегустацията. Демонстративните дегустации вече са популярно забавление не само за най-богатите и изисканите, но и за обикновени хора, които таят любов към виното. И напълно нормално е този интерес да отваря една нова, специфична бизнес ниша - винения туризъм.

За страна като България, където слънцето и почвите създават прекрасни условия за отглеждане на лозя, виненият туризъм е шанс. Ако към красивите природни гледки и хубавите български вина добавим добро обслужване и професионални дегустации, можем да получим една изключително привлекателна оферта.

Опитът и професионализмът като залог за качество

Точно това са осъзнали и от Wine Tasting Getaways - първата за България туристическа агенция, фокусирана изцяло в промотирането на българския винен тероар. 

Фирмата залага на професионализъм и дългогодишен опит както в дегустациите на вина, така и в сферата на туризма.

Въпреки че всеки може да се обърне към тях, от Wine Tasting Getaways са ориентирани най-вече към корпоративния туризъм. Целта им е да изградят едно ново, по-различно лице на обичайните тиймбилдинги, уъркшопи и т.н. 

Все пак те предлагат широка гама от събития, които са ориентирани и към семейството - организиране на рождени дни, сватби, подновяване на обети и т.н. 

Vineni-priklyucheniya

Нещо повече от просто посещение

Виненият туризъм е нов начин за опознаване на дестинацията, който надхвърля традиционното посещение и разглеждане на забележителности. Нашата мисия е да насърчаваме и развиваме автентичните български региони, винени тероари, обичаи и традиции, споделят от Wine Tasting Getaways.

От туристическата агенция се гордеят с политиката си на специално отношение към всеки клиент, независимо дали е от България или от чужбина, като създават ексклузивни пакети на достъпни цени. Тези пакети в повечето случаи не фигурират в официалното портфолио на избите партньори.

Ценностите

Wine Tasting Getaways държат и на своите ценности, без които работата им не би била същата, споделят от компанията:

Креативност: Работим със страст и въображение. Всяко винено или креативно приключение, което предлагаме, е нов начин за опознаване на дестинацията през погледа, културата, традициите на местното население.

Гъвкавост: Ние сме гъвкави в работата си при всеки отделен проект или идея, и се адаптираме бързо към предпочитанията на клиентите и промените, които могат да настъпят.

Отговорност: Подхождаме към нашите задължения отговорно и навременно, като надежден и доверен партньор

Коректност: Фокусирана върху детайлите и самия клиент, Wine Tasting Getaways е идеалният български партньор за любителите на виното и авантюристите. Ние сме искрени, внимателни и изцяло отдадени когато работим с местни и чуждестранни клиенти и доставчици.

Услуги

От Wine Tasting Getaways залагат на богат асортимент от услуги: корпоративни събития, тиймбилдинги, уъркшопи, майсторски класове и т.н., от които биха се впечатлили и най-претенциозните клиенти.

Агенцията работи с множество винарски изби, като всяка винарна със своите живописни лозя, атрактивна архитектура и висококачествени машини може да осигури на посетителите комфорт и подходяща атмосфера за всякакви корпоративни събития.

Няколко са все пак основните типове събития, които Wine Tasting Getaways организира: дегустация и създаване на винена култура, Вино & СПА, семейни ваканции и организиране на сватби или подновяване на обети. 

Във всеки случай от агенцията обещават професионално и отговорно отношение, за да може клиентът да се наслади възможно най-пълно на удоволствието от винения туризъм.

Източник: Bulevard.bg