Изненадайте своите близки и приятели с вкусни ястия у дома, за чието приготвяне ще ви помогнат кулинарните курсове с топготвачи

Вече можете да го постигнете по най-приятния и забавен начин - в компанията на главния редактор на Kulinaria.bg Нина Тодорова и шеф-готвачите на FPI Hotels & Resorts - chef Ивайло Рангелов, chef Христо Пенчев и chef Петър Цветански.

В специално оборудваната кухня на хотел "Арена Ди Сердика" можете да посетите кулинарен курс, който да ви забавлява през уикенда и да ви научи на любопитни тънкости от кулинарното изкуство.

Знаем, че това е предложение, на което е трудно да се откаже, особено като се има предвид, че вече не само любовта на мъжа минава през стомаха, но и на жената. Затова не чакайте повече, запишете се още сега тук!

FPI Hotels & Resorts управлява няколко хотела в София, в това число и Арена ди Сердика Резиденс Хотел, Бутик Хотел Кристъл Палас, Хотел Хил и Апартаментна Къща България. FPI Hotels & Resorts разполага и с два ваканционни обекта - Ваканционно Селище Санта Марина, намиращо се в непосредствена близост до черноморския град Созопол, и Св. Иван Рилски Хотел, Спа и Апартаменти в ски-курорта Банско. 

Kulinaria.bg е българска онлайн медия и гайд за авторски и изпитани рецепти, вкусни гозби и изтънчени гурме фантазии.

Източник: Kulinaria.bg