Такива са ролите на Георги Стайков и Параскева Джукелова в предстоящия наесен по Би Ти Ви "Къде е Маги?"

Техните персонажи - Радослав Табаков и Катерина Андонова - са брат и сестра със сложни взаимоотношения.

Като неговата екранна съпруга Вяра, с която имат дългогодишен щастлив брак и три деца, ще видим актрисата София Кузева-Чернева. Тя също живее зад граница, а общото помежду им е и филмът "Вчера" от 1988 г., където, съвсем млади, играха съучениците Ростислав и Дана.

Героинята на Параскева Джукелова също се радва на пълна къща и две необикновени деца, а в мъжа й Бранко се превъплъщава Атанас Сребрев.

Жанрът на "Къде е Маги?" е семейна драма с елементи на криминале, а темата - отношенията родители-деца и

проблемите на младите хора

В продукцията са ангажирани и непознати за зрителите млади актьори - подобно на другите сериали на Би Ти Ви "Стъклен дом" и "Седем часа разлика", където новите лица бързо се превърнаха в звезди и любимци на тв аудиторията.

В "Къде е Маги?" всеки ще потърси у себе си отговор на въпросите: добър родител ли съм, отнасям ли се добре с децата си, знам ли какво се случва в техния вътрешен свят - а младите герои, на свой ред,

ще преосмислят ролята на родителите си в своя собствен живот

Продуцентите от bTV Studios са познати с работата си по ситуационната комедия с Мая Бежанска, Филип Аврамов и Татяна Лолова "Домашен арест".

Главен режисьор е Петър Вълчанов, а с режисурата са ангажирани още Станимир Дончев-Стамбата и нашумялата с игралните "Мила от Марс" и "Прогноза" Зорница София. Сценаристи са Елена Ермова и Станислав Грозданов, а творчески продуцент - Павел Иванов.