Като че ли ПЕТА няма намерение да остави Бийонсе, докато не я вкара в "правия път".

След като коженият й тоалет от питон и игуана на Супербоула разгневи природозащитниците, сега и кецовете й го направиха. 

Виж: Бийонсе счупи стадиона 

Бийонсе подкрепила дизайнерите от компанията за специално изработени кецове Perfectly Made Kicks, които създали чифт в нейна чест. Моделът се основава на популярните кецове със скрита платформа на "Изабел Маран", но е изработен от кожи на крокодил, анаконда, скат, щраус и теле. 

Изявлението на ПЕТА гласи:

Тези специално изработени кецове имат висока цена и тя се плаща от различни животни, които са били бити и драни живи или жестоко отглеждани и убивани. Въпреки че повечето от нас не са така привързани към крокодили, скатове и анаконди, както към кучето или котката си, тези животни са чувствителни същества, които се опитват да избегнат залавянето си и страдат изключително много, когато бъдат хванати.

Надяваме се, че Бийонсе ще започне да носи повече дрехи от собствената си модна линия, в която се използва изкуствена кожа, и че един ден ще се освободи напълно от жестокостта си. 

Винаги може да изглежда шик, без да се убиват животни, подобно на звезди като Ан Хатауей й Натали Портман или дизайнери като Стела Маккартни. 

Шах!