В тях ще могат да се намерят най-новите продукти от колекциите adidas Sport Performance и adidas Originals

Двата нови магазина на adidas в Бургас и Стара Загора отвориха врати на 1 април. В тях ценителите на спортната мода ще открият най-новите облекла и аксесоари от колекциите на adidas Sport Performance и adidas Originals.

Магазинът на adidas в Бургас е разположен в Mall Galleria Bourgas на 1-во ниво. На площ от 183 кв.м.с работно време от 10 ч. до 22 ч. Допълнителна информация може да бъде получена на тел. 056/ 59 00 77 и моб. тел. 0879/ 861 954

В Стара Загора новият магазин ще заеме площ от 138 кв.м. в Mall Galleria Stara Zagora на 1-ви етаж. Клиентите ще бъдат обслужени всеки ден между 10 ч. и 22 ч., като на тяхно разположение също са предоставени и два телефона – 042/ 23 06 65 и 0879/ 890 171.

Новите попълнения във веригата собствени магазини на adidas отразяват концепцията и стила на спортната марка. Спортният дух е интерпретиран в изчистените форми, а пространството е решено по начин, който дава свобода на движение и идеи.

Двете нови локации ще предложат на потребителите това обслужване, на което се радват всички фенове на adidas по света. Клиентите ще имат възможност да закупят най-новите продукти от сегментите adidas Sport Performance и adidas Originals. Те ще могат да участват в най-различни активации през цялата година.

В България adidas присъства със собствени магазина във всички по-големи градове. Освен това, артикули на известната спортна марка могат да се намерят и в големите международни вериги.

Повече за adidas Sport Performance и adidas Originals

adidas Sport Performance е изцяло фокусирана към атлетите, за които максимално доброто представяне e от основно значение, но в същото време не подценяват стила. Създадени за пазара на спортни стоки, но притежаващи дизайнерска привлекателност, adidas Sport Performance са удачен избор не само за спорт. Предлагат се различни модели спортни обувки и екипировки за тенис, баскетбол, футбол, плуване, фитнес и т.н.

adidas Originals представя истинското сливане на автентичния спортен стил с глобалния стрийт фешън. adidas Originals черпи вдъхновение от историята и дава съвремена интерпретация на любими модели от миналото, разказвайки тяхната история. Продуктите от adidas Originals са ясно разпознаваеми и се отличават с логото Trefoil, представено през 1972 г.