Нашата алтернатива на челната десетка на FHM

FHM изкара своите топ 100 на най-сексапилните жени за 2014 година. Както всяка година, така и тази се появиха много недоволни фенове, които не са съгласни с челната десетка, оглавявана от актрисата Дженифър Лорънс. Признаваме си, че ние също вдигнахме вежди в знак на изумление с това първо място. Заради това (а и заради самата идея да поспорим по темата), ние се решихме да представим една алтернативна десетка на най-сексапилните жени за настоящата година, съставена само от актриси (за да не се разпиляваме много). Постарали сме се да не съвпада с официалния топ 10 на FHM, но някои неща просто не могат да се пропуснат.

Лупита Нионго

Носителката на "Оскар" за поддържаща женска роля за филма "12 години робство" безспорно заслужава приписваното ѝ определение Черна перла. Списание "Пийпъл" я определи за най-красивата знаменитост за 2014 година. Освен с шоколадовата си кожа, красавицата се отличава и с предизвикателен поглед и пленителна усмивка.

Лили Симънс

Младата актриса нашумя покрай сериала на Cinemax "Банши, Пенсилвания", където играе противоречивата героиня Ребека Бауман - момиче, изгонено от общността на емишите в града и живеещо с чичо си - местният шеф на мафията. Ролята ѝ е пълна с предизвикателни сцени, противоречиво поведение и понякога откровени голотии. Самата Лили има очарователни сини очи, руса коса и като цяло - ангелско излъчване, комбинирано с големи дози сексапил.

Джесика Алба

Nay goreshtiyat kadar s dzhesika alba ot grad na greha 2

Sin City се завръща втората си част и ще имаме удоволствието отново да наблюдаваме Джесика Алба в ролята на еротичната танцьорка Нанси Калахан. Много е казвано за Джесика Алба и никога няма да е достатъчно това, което може да се каже за красотата и сексапила ѝ. Положителното е, че тепърва ще ни радва отново.

Емилия Кларк

 igra na tronove e i nay piratiraniyat serial

Халиси! "Игра на тронове" безспорно даде световна известност на голяма част от актьорския състав на сериала, а Емилия е тази, която успя да се вмъкне най-дълбоко в сърцата на мъжете. Милиони представители на силния пол въздишат по любимата си халиси.

Натали Дормър

Въпреки че в "Игра на тронове" любимката на мъжете е Емилия Кларк, все по-често започва да се чува и мнението "Абе, тая Марджери е много по-яка от Денерис". И донякъде е така. Ако госпожица Кларк притежава изключителна красота (и дракони), то Натъли Дормър крие в себе си умопомрачителен сексапил (абе не го крие много-много). Всъщност още от сериала "Тюдорите" Натали ни спечели като фенове, а сесията за мъжкото списание GQ едва ли е оставила някого равнодушен. Иначе казано, Марджери си заслужава престижно място във всяка класация за сексапил.

Ейми Адамс

Дълбочина на погледа, лъскава червеникава коса, загадъчна усмивка и съблазнително тяло. Ейми спокойно може да играе ролята на фатална жена. Дали като Лоис Лейн в "Мъж от стомана" или като Сидни Просър в "Американска схема", Ейми печели сърцата на мъжете по света.

Скарлет Йохансон

Тя влиза в официалната класация на FHM, но чак на 10-о място, което, смеем да твърдим, е недостойно малко за чара на 29-годишната актриса. Дали ще играе невинно девойче или безмилостен убиец (обичаме костюма ѝ на Черната вдовица в "Отмъстителите" и новия филм за Капитан Америка), Скарлет Йохансон е пленителна и всеки, който не го признава, не разбира нищо от красота.

Амбър Хърд

Някои жени просто могат да те накарат да се влюбиш в тях от пръв поглед. С нейната буйна руса коса, прекрасни сини очи и влажен поглед, Амбър е разбила много сърца. Също и семейството на Джони Деп, за когото се твърдеше, че има един от най-стабилните бракове в Холивуд... поне до появата на госпожица Хърд. Сега двамата са щастливо сгодени.

Мила Кунис

Още едно дублиране с класацията на FHM. Британското списание поставя красивата актриса от украински произход на шесто място, докато при нас тя е една крачка преди самия връх. Ако попиташ който и да е мъж по света да определи 10 най-сексапилни знаменитости на света, името на Мила Кунис ще присъства почти навсякъде. И няма как да е иначе. Някои жени притежават истинска физическа красота, много жени са просто сладки, а някои притежават уникален чар. Мила Кунис въплътява всички тези качества в себе си.

Ева Грийн

Фаталната жена. Няма друго по-добро определение за нея. Тя просто излъчва превъзходство, аристократизъм и огромни дози сексапил. Признайте си, от целия филм "300: Възходът на една империя" си заслужаваше само едно - секс сцената с Ева Грийн. Освен това да стартираш с главна роля във филм на Бернардо Бертолучи, въобще не е малка работа. Човекът си разбира от работата и ние сме му благодарни, че откри Ева Грийн за световното кино. Не казваме голяма дума, но едва ли има толкова вълшебно тяло в целия Холивуд. А на нас ни остава да благоговеем.