Между 29 март и 14 април цветни градини и слънчеви изненади ще носят радост на всички посетители

За трета поредна година, между 29 март и 14 април, разцъфтяват пролетните градини на "Сердика Център". Седемте цветни къта бързо се превръщат в любимо място за всички гости на търговския център с пъстрите си нюанси и усещане за свежест. 

Красивите и разнообразни цветни фигури имат и своите живи обитатели - декоративни зайчета, голямата радост за най-малките гости.

Малка изненада за голямо щастие

Казват, че истинското щастие се крие в малките жестове. Ето защо на 29 март търговският център посрещна новия сезон със слънчеви изненади. Тяхното "пролетно момиче" поднесе комплимент на всеки посетител – вързопчета, пълни със семенца на детелина и пожелание за съпътстващ успех през цялата година. 

"Цветовете на пролетта" - по детски

Изненадите от Сердика Център не свършват дотук. Всички деца, вдъхновени от красотата на природата, могат да занесат при тях своята рисунка на тема "Цветовете на пролетта".  Творбите ще се събират до 13 април на бюро "Информация" - ниво 0 в "Сердика Център". 

След това с помощта на феновете на мола във Facebook ще се излъчат победителите в конкурса за детска рисунка на "Сердика Център". Те ще бъдат новите стопани на малките зайчета от градините им – живият спомен за пролетните емоции. 

За повече информация относно програмата и всички активности в "Сердика Център", следете www.serdikacenter.bg, както и страницата им във Facebook.