"Отряд самоубийци" (2021) - първи плакат 20 снимки

Видяно 0

27.03.2021

"Отряд самоубийци" на реж. Джеймс Гън (двата "Пазители на Галактиката"), едновременно продължение и римейк на филма от 2016 г. за антигероите от комиксите на "Ди Си", в кината и онлайн през лято 2021. Сред новите лица на първия плакат са Идрис Елба като Блъдспорт (заменил Дедшот на Уил Смит), кечистът Джон Сина като Миротвореца, португалската актриса Даниела Мелхиор като маскираната злодейка Раткетчър 2 Дейвид Дастмалчиан като "човека точка" Полкадотмен и компютърно-генерирания Цар Акула, озвучен от Силвестър Сталоун, а в ролите си от предишния "Отряд самоубийци" се завръщат популярни лица като сдобилата се и със самостоятелен филм в киновселената на "Ди Си комикс" Харли Куин (Марго Роби) и командващия офицер на отряда самоубийци Рик Флаг (Джоел Кинаман).




1 Коментар

  1. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Susan Benson

    Здравейте дами и господа, нуждаете ли се от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм заемодател, а също и финансов консултант.
    Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове заемни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация ни пишете по имейл: ([email protected]) или изпратете ми съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор в един миг.
    Ние сме всеобхватна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да постигнете всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.
    Ето няколко причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем;
    * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
    * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
    * Бързо директно финансиране - Получете кредита си в рамките на 24 часа след одобрението.
    * Гъвкав лихвен процент - достъпен лихвен процент от 3%.
    * Високи цени на одобрение
    * Гъвкаво погасяване - получавате шанса да изберете дата на погасяване, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години.
    * Лесно онлайн приложение.
    * Персонализирани насоки и експертиза.
    * Няма скрити такси
    Не губете възможност поради липса на средства. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са били изправени пред финансови затруднения по целия свят
    За повече информация относно нашата оферта за заем, изпратете ни искането си за заем чрез този имейл адрес [email protected] или на WhatsApp чрез +447903159998
    Посредниците / консултантите / брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълна увереност ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност