Някои от най-неприятните и унизителни ритуали, които бъдещите "сестри" трябва да изтърпят, за да бъдат приети като част от сестринствата

Колежанските братства и сестринства са традиция за висшите училища в САЩ. За тях сме чували от множеството колежански филми.

На практика това са общества на младите, красивите, успели и богатите, символ на престиж и социален успех. В тях младежите създават стабилни контакти, които в бъдеще често се отплащат многократно, забавляват се диво и изживяват младежките си години в шумно парти. Същевременно се учат да полагат общественополезен труд доброволно, учат на работа в екип и на лоялност към братята/сестрите и като цяло помагат за изграждането на характера.

Но тези общества имат и своята тъмна страна - ритуалите по иницииране и годината на изпитания. 

През първата си година членовете на подобни братства и сестринства прекарват в период на доказване, че са достойни да носят знаците на съответната група. Това най-често се изразява в унижения, които по-старшите членове прилагат спрямо новаците. Някои от ритуалите почти по нищо не отстъпват на мъченията, които са били прилагани в станалия злополучно известен затвор "Гуантанамо".

Ето някои от най-бруталните истории, които момичета са изживявали през тези периоди на иницииране:

1. Публична голота

Един от най-разпространените моменти за доказване на вярност сред момичетата е публичната голота. Има случаи, когато момичета са изложени на показ, докато членове на мъжки братства очертават с маркер местата по тялото, върху които всяка бъдеща членка на сестринството "трябва да поработи". 

2. Мастна инспекция

Подобно на публичната голота, и тук бъдещите членки на сестринството са изкарвани по оскъдно или никакво облекло, докато бъдещите им сестри отбелязват с маркер "проблемите зони" по телата им. Накрая сестрите нареждат момичетата в линия от най-малко "проблемните" към тези, от които най-много има какво да се желае. 

3. Изоставени в дупка

Един от ритуалите по иницииране на нови членове на сестринствата включва "отвличането" на кандидатките и откарването им сред природата. Момичетата трябва да изкопаят дупка, след което да легнат в нея. Докато лежат, по-големите сестри си тръгват с автомобилите, оставяйки кандидатките да се приберат сами до кампуса.

4. Кокаин или дилдо

"Ей Би Си нюз" разказва за случай, при който кандидатките за едно сестринство са били принудени да избират между това да употребят кокаин или да използват по предназначение дилдо пред погледа на всичките си сестри. 

5. Хартиени кърпи и порно

Кандидатките са принуждавани да сядат върху хартиени кърпи, след което им се пуска лесбийско порно. Ако след определено време кърпите не са мокри, кандидатките са изхвърляни от сестринството. 

6. Затворнически душ

Група кандидатки за сестринство били накарани да се съблекат изцяло голи, след което трябвало да бъдат изкъпани заедно, като това станало със силна водна струя от маркуч - точно както се къпят затворници при влизането им зад решетките. 

7. Алкохолни натравяния

Кандидатките са принуждавани да пият колкото се може повече, а след това са оставяни някъде сред природата, откъдето сами трябва да се доберат до кампуса.

Източник: 9gag.com