Журналистката и вече дизайнерка заяви, че вече не го намира за модерен. Ето защо тя се лишила от него малко преди сватбата.

Преди две седмици Весела Тотева и нейната половинка, футболистът Елин Топузаков си казаха "да" на красива церемония в София. Чак сега обаче стана ясно, че булката е била без силикон на сватбата си. 

Тя бе една от първите родни звезди, които си коригираха бюста, но малко преди сватбата решила да го премахне изцяло, защото предпочита да е напълно естествена.

''Корекциите, които имах по тялото си, ги премахнах. В момента съм с възможно най-малкия бюст и много повече ми харесва естествен, без никакви намеси'', споделя Весела. 

''Вече не е модерно да си наблъскана със силикон. Разбира се, ако някой има чисто физиологически проблем, както беше при мен, съм ''за'' пластичните операции. Но за младите момичета, които си имат всички дадености от природата, според мен е ненужно. Когато жената роди и стане над 35 години, не виждам нищо лошо да се подложи на такава операция. Но не трябва да се прекалява'', категорична е Весела.

Тя и Елин вече плануват медения си месец, който мислят да прекарат в чужбина, най-вероятно през август, защото в момента и двамата са ангажирани. Весела е заета с модната си марка, а Топузаков кара курсове за треньор.