Swingin' Hall отдавна си е спечелил репутацията на място за качествена музика на живо.

Може да се каже, че точно тук много от най-добрите български изпълнители са започнали да набират популярност. И до днес те редовно се появяват на двете сцени, но клубът не забравя да дава път и на новоизгряващи звезди.

Тук са свирили и имена като Пако де Лусия, Ал ди Меола и „Инкогнито“. Списъкът с родните звезди, минали през Swingin' Hall, включва повечето най-известни родни джазмени (Милчо Левиев, Антони Дончев, Живко Петров, Васил Пармаков, Веселин Веселинов-Еко, Симеон Щерев, Димитър Семов, Михаил Йосифов, Ангел Заберски), но и попзвезди като Белослава и Любо Киров.

Сега всяка вечер е тематична, с различен тип музика: джаз, етно джаз, диджей партита, рок, хард кор, фънк и пънк. Често можеш да видиш „Дърти Пърчис“, „Зона Ц“, Мишо Йосифов Секстет, P.I.F. и много други.

„Суинга“, както е известен на по-редовните си посетители, предлага и един особен уют, който трудно ще намериш другаде. Може би защото тук контактът между публика и музиканти е наистина директен и обикновено се измерва с една ръка разстояние.

Swingin' Hall е в мазето на Биологическия факултет на СУ, на бул. „Драган Цанков“ 8. От вторник до четвъртък работи от 21:30 до 03 ч., а през уикенда – от 22:30 до 05 ч.