Призраци, зомбита и други страховити създания излизат на сцената в "Музикална академия" този петък

Като живяла в САЩ Кичка Бодурова е най-подготвена и запозната с празника Хелоуин. Оказа се, че тя си е донесла специално от Америка страшни маски, които настоява да бъдат използвани в хореографията на балета към песента "Карнавал".

В тематичния концерт, посветен на Хелоуин, Коцето Калки влиза в ролята на Алис Купър, като изпълни рокхита от 1989 г. Poison.

Калки обаче е с най-нисък седмичен бюджет от 400 лв., тъй като бе класиран на последно място от зрителите. Това силно го ограничава в реализирането на страшните му сценични фантазии и единственото, на което може да разчита, е много глас и атрактивен грим.

Коцето пя рок и на елиминациите тази седмица, като победи младата Нел с близо 63% подкрепа от зрителите. Някогашният кънтри певец от група "Медикус" спечели окончателно публиката със "Сбогом" на "Сигнал", а преди това представи изпълни One на "Ю ту" с Етиен Леви и Кичка като беквокалисти. 

Друга от "старите" звезди в Академията - Стенли, ще се появи дегизиран като Дракула заедно с дъщеричката си Никол (също като в анимацията "Хотел "Трансилвания").

Тя ще му партнира актьорски на сцената, a по време на репетициите истински се забавлява с новата външност на баща си, като поясни, че той въобще не я плаши.

Стенли трябва да пее българска песен - "Сляпо момиче", от годините на Дони в група "Атлас", като по сценарий бащата вампир умира, за да спаси дъщеря си.