Те са секси, те са неустоими, те са над 50, но на никой няма да му хрумне да ги нарича "чичка". Какво да се прави - животът е несправедлив...

"Възрастта е важна, само ако си бутилка вино" казваше британската актриса Джоан Колинс и като видите галерията от снимки, ще разберете какво е имала предвид.

Общото между тези мъже е, че са неустоимо секси и са над 50.

Някои съдбата е глезила от малки, други - едва наскоро са постигнали слава.

"Никога не е късно" - можем да възкликнем, ако сме оптимисти, или пък: "Животът е несправедлив".

Filip dyuma

Филип Дюма, 60

Филип Дюма няма роднинска връзка с Александър Дюма, но откак си пуснал брада и заприличал на пенсиониран мускетар, приятели и познати взели да го съветват да се пробва в моделството. Резултатът, както виждате, е забележителен. Да попитаме само - защо е чакал толкова дълго?

Antani varekiya

Антъни Варекия, 52

Ако Иги Поп е нещо като ходеща реклама на буйния живот, пълен с наркотици, секс и рокендрол, този човек е неговият антипод. Той е модел от Ню Йорк, занимава се с фитнес и промотира здравословния начин на живот. Ако това е резултатът, доста хора ще се замислят над навиците си.

Dzhanluka vaki

Джанлука Ваки, 50

Някои твърдят, че мъжете не танцуват. Палавият италианец е на друго мнение, може да сте виждали из нета танцовите му номера. Какво да се прави - Ваки се е родил богат, увеличил е състоянието си, на няколко пъти се е измъквал от съмнителни сделки и коравата ръка на правосъдието - е как да не танцува?

Eydan breydi
Ейдън Брейди, 50

Ако някой реши, че дядо Коледа трябва да е секси, ще покани този мъж за модел. Брейди е актьор, писател и поет. Наскоро е започнал кариера като модел и дефилира на модния подиум, представяйки различни марки.

Erik radarford

Ерик Ръдърфорд, 49

Ерик е бил актьор. Освен това е модел и ивент мениджър в Ню Йорк, а също така издател на списание At Large.

Alesandro manfredini

Алесандро Манфредини, 48

Манфредини се подвизавал като манекен и преди да възприеме стила лесничейски шик, но именно след тази смела крачка кариерата му тръгва стремително нагоре.

Deshun uong

Дешун Уонг, 80

Е, добре, Китай е страната на дълголетниците, но случаят на Уонг е рекорд. Вместо да сърба женшенова отвара в някой дом за артисти ветерани, "най-готиният китайски дядка" дефилира по световните модни подиуми.

Arvin randal
Ървин Рандъл, 54

Рандъл работи като учител и без съмнение никое момиче не бяга от неговия час. Освен това прекарва много време в гимнастическия салон и харесва елегантните дрехи - а те му отвръщат със същото.

Ron dzhak foli

Рон Джак Фоли, 50

Освен че има хубава гъста бяла коса и брада, фотогеничният канадец има семейство и то значи много за него.