И двамата отрекоха слуховете, заявявайки, че всеки ден се обичат все повече.

Николета, която си отдъхваше от напрегнат снимачен ден на морския бряг коментира слуховете за раздялата й с Божинов така:

„В нашата връзка влагаме доста страст, емоции и чувства и със сигурност не скучаем, и двамата се чувстваме единствени и много специални”, затвори устата на клюкарите родната плеймейтка, пише  hotnews.bg.

„Някой явно много иска да ни види разделени и да бъдем нещастни, но това за момента няма как да стане“, заяви брюнетката.

Валери пък коментира така:

„Пълни глупости и измишльотини са подобни статии, които нямат нищо общо с истината. Разбира се, че сме заедно с Николета, а за информация на всички думата „скандал“ не е позната в нашето семейство. Мисля че вече трябва да се спре с това да се търси „под вола теле“ и да ни забъркват в изкуствени скандали.

Желая на всички да са влюбени като нас и да усетят наистина тръпката и емоциите на истинската любов. Всеки един ден ни е по-специален от предния, чувствам се щастлив повече от всякога. И тъй като съм супер позитивен човек съм сигурен, че и в професионален план нещата при мен ще се подредят по най-добрия начин".

По-рано в. "Всеки ден" написа, че най-одумваната светска двойка у нас - Николета и Валери Божинов, е разделена от около 10 дни.

Според запознати Валери и Николета са се разделили след грандиозен скандал, заформен от манекенката. Тя потърсила сметка на футболиста защо не се прибира навреме и по каква причина на телефона му непрекъснато звънели непознати момичета. Божинов се е изнесъл от жилището им.

В крайна сметка клюката не раздели влюбените и историята завърши щастливо.