Свинско с ягоди, "Баба Видка" и къпана баница изненадват гостите в "Черешката на тортата" следващата седмица

През последната априлска седмица "Черешката на тортата" комбинира рап рими, полъх от Сейшелите, екзотични кулинарни комбинации и откровени провокации.

Първи масата сервира Мишо Шамара, който пристига чак от Варна, за да сготви и да посрещне гости в столицата. Гозбите му се услаждат на всички присъстващи, а изненадата направо ги шамаросва...

С тон за песен започва и вечерта във вторник, когато домакин е певицата Ирина Флорин, която наскоро пусна новия си сингъл "Градска колекция". Тя подготвя компанията за предстоящите гергьовденски празници, а освен с вкусно меню, ги посреща и с провокативни теми, сред които превес взема темата за секса. Изненадата е подобаваща и много по-сладка от шоколад...

В сряда атмосферата ще бъде особено екзотична, защото домакин е бъде почетният консул на Сейшелите и пиар експерт Максим Бехар. Вечерята е лъскава, изискана и поднесена с много вкус, но нищо не спира Ирина Флорин да продължи да задава пикантни въпроси. 

В четвъртък зрителите гостуват едновременно на актьор, певец, композитор и режисьор. Домакин е Стефан Вълдобрев, който впечатлява гостите със свинско с ягоди и други интересни блюда. Вечерта при него завършва с вдъхновяващи рими и актьорски роли за всички присъстващи.

В петък подреждането на масата започва още на разсъмване, защото зрителите гостуват на Милена Златкова от "Тройка на разсъмване". Изненадите в менюто са любопитно звучащите гозби "Баба Видка" и къпана баница. Радиоводещата разказва за голямата промяна в живота си, новите каузи и бъдещите проекти, а за десерт приготвя комбинация от рап и блус ритми.