В студените вечери няма по-добър начин да се сгрееш от... един сексмаратон!

Зимата е подходящото време от годината да разпалиш въображението си и да направиш секса още по-забавен и вълнуващ. Най-често свързваме това време от годината с Коледа и Нова година. 

Добрата новина е, че през зимните месеци имаш по-голяма възможност да се сгушиш до любимия и да се радваш на приятната му компания. Студът навън е отличен повод за еротично самоусъвършенстване, романтични вечери и експериментален секс. 

Еротичния масаж е идеален начин да увеличиш либидото. За да му се наслади твоята половинка, не е задължително да си професионалист. Достатъчно е да знаеш определени точки от тялото, които ще го отпуснат и предразположат. Обърни внимание на областта под пъпа, на пръстите и най-вече на краката му. 

Добави към масажа и храни, които са афродизиаци. На първо място са морските дарове - скариди, стриди и хайвер. Някои напитки имат същия ефект. От безалкохолните това са сок от нар, боровинки, портокал и лимон. 

Алкохолът (в малки количества) е не просто полезен, а и много възбуждащ и отпускащ. Вземете си червено вино, шампанско или коняк. 

Еротичното бельо също е добра предпоставка за гореща зимна нощ в прегръдките на любимия мъж. Червеното е много подходящ избор в случая. Можете да опитате и ролева игра.

Можете да си вземете гореща вана заедно или да поиграете на някоя хазартна игра, в която дрехите да ви служат като залог.