След като вчера Николета Лозанова напусна Базата на "Къртицата", убедена, че е дала всичко от себе си, по време на извънредното предаване в сряда вечер нейното място заема Радина Кърджилова.

Радина Кърджилова влиза в шоуто, за да последва сърцето си и да бъде близо до голямата си любов Деян Донков, тъй като, подобно на Николета Лозанова, не можала да издържи дълго далеч от любимия си. Тя е само гост-звезда в риалити шоуто - статут, с който в Базата живее и рапърът 100 Кила.

Междувременно заселниците бяха изправени пред тежко изпитание, наречено "Камъните падат".

Групата успя да пренесе на гърба си, през поредица препятствия, общо 673 килограма товар, с което прибавиха 12 000 лв. към сметката си. 

В предизвикателството се включи и Николета Лозанова, която не остави отбора си дори и през своите последни часове в Базата. 

Като резултат от успешното си представяне Групата за пръв път има в бюджета си по-голяма сума, отколкото разполага в своята сметка Къртицата - 30 000 лв. срещу 28 000 за мистериозния саботьор. 

Тази вечер участниците ще имат възможност да спечелят 7000 лв. За целта ще трябва да преминат през труден и суров терен на открито, със завързани очи, пренасяйки четири кофи с вода. Задачата им е да съберат общо 94 литра вода.

Междувременно в четвъртък всеки от Групата отново застава очи в очи със своя заподозрян и забива пред него копието на съмнението. В залата за елиминации Азис и събралият най-много копия ще отговарят на въпроси около самоличността на Къртицата и, в зависимост от броя верни отговори, единият остава в шоуто, а другият приключва участието си.

Припомняме, че в края на прякото предаване във вторник вечерта най-подозрителен за зрителите се оказа Азис, следван от Кирил Ефремов.

"Къртицата" върви от понеделник до събота в 20 ч. по Тв7.