"Черната" плеймейтка става тв водеща заедно с Кристина Патрашкова и Деляна Маринова-Джуджи на съботното токшоу "Какво искат жените" по Нова

В двучасовото предаване с начален час 12 трите дами ще канят на обяд по трима известни представители на силния пол.

За да проверят знаят ли какво искат жените, водещите всеки път ще поставят на гостите си различни задачи - от писането на романтични стихове до специални изненади, които мъжете трябва да измислят и организират съвсем сами.

На финала дамите ще определят кой се е представил най-добре и кой от гостите заслужава почетната грамота "Жените искат теб". 

От продуцентската компания "Паприка латино" признават, че изборът на водещи не е случаен - Златка, Криси и Джуджи са коренно различни като темперамент, манталитет, начин на живот и поведение. Ето защо между тях много често се очаква да прехвърчат искри, да бъдат на различно мнение, да спорят, но едновременно с това да се допълват.

Патрашкова е участвала и в друго предаване на "Паприка латино" - кулинарното риалити "Черешката на тортата", където се конкурираше с Елза Парини (вляво)

За Кристина Патрашкова предаването е един социален експеримент, чийто фокус ще бъде върху разговорите и дискусиите. "Някои от най-известните идеи са се родили на маса, затова вярвам, че това може да се случи и тук", коментира тя.

С уговорката, че е трудно е да се дават дефиниции, според нея "една жена има нужда, първо, да вярва в мъжа; второ, да бъде сигурна, че винаги ще застане зад нея в трудни моменти, и трето, да проявява уважително отношение към нея."

"Различно, разчупено, емоционално и позитивно" са определенията, които дава на новото си начинание Златка. На въпроса от заглавието тя отговаря така: "Аз искам спокойствие, опора, мъж, който изживява всеки момент като последен, и с когото можеш да прекараш вечерта вкъщи, с домашно приготвена вечеря и романтичен филм."

Фотогалерия: Първият месец във "ВИП брадър-4"

Плеймейтката и журналистката се познават от "ВИП брадър-4", където влязоха като "идеологически противници", но бързо се сприятелиха. Джуджи, която представяше светски новини в предаването на Гала "На кафе", наскоро пък участва в ромското риалити "Шатра".

Джуджи в ромската махала "Изток" в Кюстендил

Тя обещава да е забавната третина от екипа и признава, че не би могла да отговори на въпроса какво искат жените: "Може би затова и мъжете не знаят отговора, защото самите ние не го знаем."

Предстои да видим как ще се отрази избраната фатална дата за успеха на предаването.

Междувременно Златка Димитрова се подготвя за участието си като гост-звезда в "Дансинг старс-3" тои петък.

Заедно с Петьо, който беше сценичен партньор на първата отпаднала - Зейнеб, тя ще изпълни диско танц на фона на "Би Джийс".

"Никога не съм танцувала и далеч не ми е лесно - споделя брюнетката. - За мен танцът е  магия, изкушение, страст. Чрез него мога да опиша себе си. Танцът, който ми предложиха продуцентите, до голяма степен ме представя: веселото момиче, усмихнато, емоционално, танцувално."