Има нови заплахи за живота на Цветан Василев

Оманският фонд вече е завел дело срещу България за 700 млн. евро в европейските институции. Това заяви пред Тв7 адвокатът на Цветан Василев Константин Симеонов.

По негови думи Василев отново е получил заплаха за живота си.

"Опасностите за Цветан Василев не са престанали. Заплахите за живота му не са намели, продължава да се случва това", заяви Симеонов и добави, че става въпрос за заплахи от преди 20 дни.

Адвокатът отказа да даде повече подробности с мотива, че това може да попречи на сръбското разследване. Все пак си позволи да коментира, че от "тези хора" може да се очаква всичко.

"Назад, назад, моме Калино"

"Клипът с дуетното изпълнение на Цветан Василев и Иван Искров на песента "Моме, Калино" беше закъснял подарък за рождения ден на г-н Искров. Неговото желание беше за рождения си ден да бъде освободен от длъжността, която заема, и с това му напомнихме, че има такова желание", каза още Симеонов.

Той обясни, че видеото е заснето три-четири месеца, преди да започне атаката срещу КТБ с активното участие на БНБ. Той не е единственият, но дали ще има още, зависи изцяло от Василев.

Източник: Тв7