Две години след края на "Грозната Бети" Ванеса Уилямс и Майкъл Ури, който на днешната дата навършва 32, влизат в чисто нови поредици

През изминалата година Ванеса Уилямс участва в осмия сезон на "Отчаяни съпруги", оказал се и последен.

Майка на четири деца и с два развода зад гърба си, догодина, през март, тя навършва 50. Главната редакторка на списание "Моуд" Вилхелмина Слейтър ще си остане емблематичната й роля, макар че актрисата е известна и като бивша "Мис Америка", а през 90-те години имаше успешна кариера като певица, номинирана многократно за "Грами".

Най-известната й песен е баладата Save The Best For Last, а хитовете й в R'n'B категорията - като Comfort Zone от едноименния албум (1991 г.), - карат феновете й да я сравняват с Бийонсе.

Новият й сериал "Парк авеню, номер 666" (666 Park Avenue) е в жанра драма/хорър/фантастика и по сюжет напомня филми - и романи - като "Бебето на Розмари" и "Сиянието".

В ролята на неин съпруг й партнира Тери О'Куин ("Изгубени"). Героите им са собственици на луксозна жилищна сграда в Манхатън, обитавана от свръхестествени сили.

Лицата на сериала обаче са младите Дейв Анабъл ("Братя и сестри") и Рейчъл Тейлър като новите домоуправители.

Сериалът ще се излъчва в САЩ по Ей Би Си, а продуценти са "Алой ентъртейнмънт", които стоят зад сериали като "Клюкарката", навлизащ в последния си сезон, "Дневниците на вампира" с нашата Нина Добрев и нашумелия напоследък "Сладки малки лъжкини".

Междувременно Майкъл Ури, когото помним като Марк Сейнт Джеймс, личния асистент на Вилхелмина Слейтър от "Грозната Бети", има нова гей роля в сериал от продуцентите на "Уил и Грейс".

Сюжетът също напомня за дългогодишната поредица (1998-2006), в която дизайнерката Грейс Адлър (Дебра Месинг) съжителстваше с гей адвоката Уил Труман (Ерик Маккормак).

В ситкома Partners героите обаче са двама мъже - хетеро (Дейвид Крумхолц, "Криминални уравнения") и гей, които са първи приятели, колеги и съдружници, архитекти по професия.

Половинките им се играят от София Буш ("Трий хил") и Брандън Раут ("Супермен се завръща"). Стартът в САЩ е с началото на есента по Си Би Ес.