NORDSEE отпразнува наближаващия Никулден с кулинарно шоу в Сердика център.

Сигурни сме, че познаваш добре най-голямата европейска верига от ресторанти за риба и морски дарове NORDSEE, защото от две години тя плува успешно в български води. С три ресторанта в София, намиращи се в Мол София, The Mall и Сердика център, NORDSEE може да се похвали с много спечелени почитатели.

Специално за празника, в ресторанта на веригата в Сердика център известни именици и звезди, сред които Никол Станкулова, Нели Ангелова, Анелия, както и новото лице на марката за България Диляна Попова сготвиха свои любими NORDSEE рецепти с рибни деликатеси. 

На 6-ти декември веригата ресторанти е подготвила и специални комплиментите, с които да зарадва феновете си. С всяко меню риба треска на грил или с меню риба треска, клиентите на веригата ще получат още едно меню, като подарък. Коледното предложение на NORDSEE, със старт от 7 декември, обещава сладък подарък към всяко меню „Дива сьомга” и „риба камбала на грил”. Изненадата ще бъде ябълков пай, типичен за всяка коледна трапеза, приготвен по специална рецепта на NORDSEE-България.

Ще ги намериш в трите най-големи мола в София - Mall Of Sofia, Serdika Center, The Mall и със сигурност няма да останеш разочарован.