Всяка четвърта жена има връзка с трима мъже едновремeнно.

Ако го искаш, бъди смела и си го вземи. Няма нищо лошо точно ти, дамата, да направиш първата крачка. Напротив, според ново проучване е абсолютно нормално. Както и това да се срещаш с трима мъже едновременно и дори първа да предложиш брак. Да живее еманципацията!

Филмите все още ни учат на консервативна романтика. Той трябва да те почерпи с питие, той трябва да ти поиска номера, той трябва да ти донесе цветя и т.н., но съвременните дами отдавна не гонят идеалната приказка, а по-скоро перфектния баланс от компромиси. 

Знаеш ли, че една четвърт от жените на планетата се срещат средно с трима мъже по едно и също време. Съвременните жени залагат на традиционните методи за свалка. Според специалистите жените са по-открити в разговорите със срещуположния пол и са склонни да задават различни въпроси, включително "ще се ожениш ли за мен". 

Проучването сочи, че 24% от омъжените дамите, участвали в анкетата, са вадили първи годежния пръстен и са предлагали брак. Въпреки това, не всички мъже са доволни от тази перспектива. 54% от тях споделят, че нямат нищо против, ако половинката им падне на колене първа. 27% от жените обаче казват, че нямат нищо против да променят традицията и да бъдат инициатори за важната крачка към олтара. 

Според тях никак не е изненадващо, че ролите на мъжете и жените в съвременния свят се обръщат. Жените и техните амбиции и стремежи са на по-преден план, отколкото тези на силния пол, като по този начин засенчват мъжете в доста области, пише actualno.com.