Няколко интересни и разкрепостени дестинации за лятото

"Пак е лято и пак сме на море", пееха във вече не чак толкова близкото минало веселяците от "Замунда банана бенд". Лятото при нас все още не е започнало, но това не ни пречи да си мислим за положителните моменти, свързани морския бряг и бира/коктейл в ръка. И докато в офиса вече се носят леки и невинни разговори за плажове и влизане във форма, ние решаваме да скочим смело в темата.

Нудистките плажове са напълно реални места с още по-реални хора, които може дори да познаваме. На тях ходят хора от всякакви поколения и социални прослойки. Chronicle.bg ни показва тези нудистки плажове, които са предназначени за младите хора, познати и всички, които искат да правят слънчеви бани без следи от бикини.

Samurai Beach, Австралия

Самурайският плаж, дълъг почти цял километър, е известен освен с белия си пясък, също така и с нудистките си Олимпийски игри. Те се провеждат всяка година през ноември. Самурайският плаж е един от първите легални плажове за нудисти.

Haulover Park, САЩ

Предимството на този плаж е изключително добрата организация. На плажа постоянно има спасители, които се грижат за сигурността на плажуващите. Хоуловър парк организира масивни състезания по плажен волейбол, сърфинг и състезания по пускане на хвърчила.

Lokrum Island, Хърватия

Хърватия определено е едно от местата за нудизъм. В държавата има повече от 30 нудистки плажа. Само на 15 минути от Стария град на Дубровник, Локрумския плаж е далеч по-спокоен от повечето плажове и съответно много по-освободен.

Playa El Agua, Венецуела

Плая ел Агуа е един от най-големите плажове на остров Маргарита. Плажът е ограден от палмови дървета, които пазят плажуващите от понякога твърде силното слънце. Всичко, което може да потрябва на човек, е на една ръка разстояние, като освен това има купища клубове, хотели и ресторанти, които чакат да задоволят нуждите на туристите.

Grande Saline, Франция (Св. Бартс)

Мястото, където бихте могли да видите някои от най-известните модели да приемат по тялото си слънчеви лъчи и тен за новия сезон на подиума. Освен това огромно предимство, плажът се радва на кристалночиста вода, бял пясък и спокойствие. А какво му трябва повече на човек?