Явор от Gravity Co., Маргарита Хранова, Наско от "Б.Т.Р.", Васил Петров и ЛиЛана са звездите в кулинарното шоу следващата седмица

Екзотични продукти, разходка до Родопите, изненада от Перник и Валя Балканска са акцентите в "Черешката на тортата" по Нова телевизия в дните от 14 до 18 май.

Седмицата открива ЛиЛана, която приготвя меню, съставено единствено от "национални" продукти като сьомга, авокадо и маскарпоне. Ястията й се оказват доста сполучливи и всички ще останат доволни с изключение на един. Дали заради изненадата, или заради храната Явор дава оценка само с една ръка.

Как обаче се справя самият той с домакинството, ще стане ясно още на другата вечер, във вторник, когато е негов ред да влезе в кухнята.

Вокалистът на "Гравити ко." демонстрира какво е научил в готварския техникум и впечатлява гостите си със специалитети като пиле с боровинки.

В сряда ще станем свидетели на чудо - Васил Петров сменя имиджа и води своите колеги в Родопите, където приготвя само национални ястия, а изненадата му е най-българската певица: Валя Балканска.

В четвъртък идва ред на Маргарита Хранова. Зрителите ще разберат с какви гозби е отгледала своите мъже - съпруг, двама сина и внуци, - а гостите й се чувстват наистина като у дома си.

Финал на седмицата поставя Наско от "Б.Т.Р.", който се справя завидно добре, като комбинира аспержи, заек и специална изненада от Перник - а камерата на предаването присъства и на снимачната площадка за новия клип на групата.

Васил Петров и ЛиЛана дегустират вино